Помістяться всі! Флагманський мінівен Chery Exeed E08 вражає габаритами, дизайном та можливостями

30.04.2024

На Пекінському автошоу 2024 року відбувся офіційний дебют концепт-кара Exeed E08. Очікується, що ціна становитиме близько 55 200 – 69 000 доларів США, виробництво міні-вена може бути запущена в другій половині цього року в моделях EV і EREV.

Позиціонований як флагманський MPV, Exeed E08 має футуристичний дизайн, побудований на платформі E0X бренду, довжиною понад 5,2 метра. Передня панель натхненна мовою дизайну «Cyber Butterfly» серії Sterra. Частину дизайну надихнули люстри в західному стилі.

З іншого боку, кузов автомобіля охоплює інтегровану концепцію дизайну One Box з плавними лініями кузова, схожими на швидкісні залізничні поїзди, і, звичайно, MEGA від Li Auto. Автомобіль їздить на пелюсткових дисках і використовує цифрові зовнішні дзеркала. Крім того, розсувні двері можна відкривати до третього ряду, що полегшує доступ до автомобіля та вихід з нього.

Інтер’єр має 6-місну компоновку. Сидіння третього ряду схожі на диван, виготовлені із замшевого матеріалу. У задній частині нижню секцію можна відкрити та розкласти на додачу до дверей багажника. Також присутній панорамний люк.

У кабіні привертає увагу руль у формі півмісяця разом із розташованими один на один горизонтальними екранами по всій панелі приладів. Центральна консоль прикрашена великою площею дерев’яного візерунка з поворотною ручкою вгорі.

Авто в наявності