BMW показав “хто є хто” на авторинку: оновлений BMW i4, концепт-кар і 20 нових автомобілів на виставці в Пекіні

29.04.2024

На автошоу в Пекіні два основні бренди BMW Group — BMW і Mini, представили повний асортимент серій із п’ятнадцяти автомобілів. Від компактних початкового рівня до великих розкішних автомобілів, стенд BMW охоплював майже кожен сегмент розкоші, пропонуючи різні варіанти трансмісії, включаючи бензинові, електричні, гібридні двигуни та водневі паливні елементи. BMW підкреслила важливість Китаю та китайського ринку для своїх майбутніх цілей. Новий i4 першим зайняв центральне місце.

BMW i4

З моменту запуску в 2020 році BMW 4 серії продано майже 400 000 одиниць по всьому світі. На китайському ринку сімейство BMW 4 серії лідирує в сегменті розкішних купе середнього розміру. BMW сподівається, що новий повністю електричний BMW i4 разом з оновленими купе і кабріолетом BMW 4 серії зміцнять 4 серію і позицію як лідера в китайському сегменті розкоші середнього розміру.

BMW оголосила про амбітні плани щодо китайського ринку.

На автошоу було оголошено, що у 2024 році BMW і MINI представлять понад 20 нових моделей. Ці пропозиції задовольнять різноманітні вподобання клієнтів, щоб BMW залишався в авангарді інновацій в галузі розкоші. BMW стверджує, що його зобов’язання перед Китаєм виходять за рамки запуску продуктів. Інвестиції компанії в технології та дизайн, орієнтований на клієнта, підкреслюють її довгострокову впевненість на ринку.

Концепт-кар BMW Vision Neue Klasse

Цьогорічне Пекінське автошоу знаменувало собою дебют концептуального автомобіля BMW Vision Neue Klasse, який дає змогу побачити майбутнє визначення бренду щодо особистих розкішних подорожей. За допомогою цих моделей наступного покоління BMW прагне продемонструвати три основні сфери трансформації автомобільної промисловості: електрифікація, екологічність і повна цифровізація. Олівер Зіпсе, голова правління BMW AG, підкреслив: «З Neue Klasse ми несемо BMW у майбутнє в дизайні, технологіях і філософії. Це почнеться наступного року, коли ми випустимо NEUE KLASSE на ринок — не з нішевих моделей, а починаючи з наших найуспішніших сегментів з найбільшим обсягом. Він підсилює спортивність і розкіш BMW у надзвичайно сучасний та інноваційний спосіб, визначаючи майбутнє інтелектуальної розкішної та персональної мобільності».

Авто в наявності